KAC is not taking actions in cvars added with kac_addcvar

Found a bug in KAC? Post it here.
step
Posts: 7
Joined: Sat Sep 25, 2010 12:19 pm

KAC is not taking actions in cvars added with kac_addcvar

Post by step » Sat Sep 25, 2010 12:25 pm

I already posted this on AM (https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=134101), but since the KAC section there is closed, I decided to post here hoping it still gets fixed.
I don't know why this is happening, but I tried in L4D2 and CS:S dedicated servers, and kac_addcvar doesn't seem to work.

I typed both:

kac_addcvar net_graph equal kick 0
kac_addcvar net_graph equal warn 0

and nothing happens.
Keep up the good work.

coach
Posts: 87
Joined: Fri Jul 31, 2009 5:46 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia
Contact:

Re: KAC is not taking actions in cvars added with kac_addcva

Post by coach » Sat Sep 25, 2010 6:41 pm

Try this:

kac_addcvar net_graph greater kick 1

I gather you are trying to kick people without net graph running?

step
Posts: 7
Joined: Sat Sep 25, 2010 12:19 pm

Re: KAC is not taking actions in cvars added with kac_addcva

Post by step » Sat Sep 25, 2010 9:00 pm

No, that was just an example to show that it's not working.
I'm using it in L4D2, and the cvars I want to block are:

kac_addcvar c_thirdpersonshoulder equal kick 0
kac_addcvar mat_hdr_level equal kick 2

coach
Posts: 87
Joined: Fri Jul 31, 2009 5:46 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia
Contact:

Re: KAC is not taking actions in cvars added with kac_addcva

Post by coach » Sun Sep 26, 2010 12:02 am

Not sure about L4D2, maybe Kigen will have to answer that one.

It does work on DODS.

step
Posts: 7
Joined: Sat Sep 25, 2010 12:19 pm

Re: KAC is not taking actions in cvars added with kac_addcva

Post by step » Thu Oct 21, 2010 1:17 pm

bump.

User avatar
Kigen
Site Admin
Posts: 1494
Joined: Sat Jun 07, 2008 11:08 am
Location: Right behind you....
Contact:

Re: KAC is not taking actions in cvars added with kac_addcva

Post by Kigen » Sat Oct 30, 2010 9:00 pm

I haven't been able to reproduce this bug.

Are you sure KAC is up-to-date on your server?
Image

step
Posts: 7
Joined: Sat Sep 25, 2010 12:19 pm

Re: KAC is not taking actions in cvars added with kac_addcva

Post by step » Tue Nov 02, 2010 6:40 am

I tested this now and it's actually working. I think the problem is that it took KAC too long to do something when I previously tested it.
I used kac_cvars_status to check it, and it was processing 1 request per second, of a total of 58 requests.

step
Posts: 7
Joined: Sat Sep 25, 2010 12:19 pm

Re: KAC is not taking actions in cvars added with kac_addcva

Post by step » Tue Nov 02, 2010 6:50 am

I tested now with:
kac_addcvar cl_cmdrate between kick 20 30
kac_addcvar cl_updaterate between kick 20 30

And on my client:
cl_cmdrate +1
cl_updaterate +1

Result:
Disconnect: Your client has become corrupted. Please restart your game before reconnecting.

User avatar
Kigen
Site Admin
Posts: 1494
Joined: Sat Jun 07, 2008 11:08 am
Location: Right behind you....
Contact:

Re: KAC is not taking actions in cvars added with kac_addcva

Post by Kigen » Tue Nov 02, 2010 10:11 pm

Your not suppose to have "+" signs in those CVars. That is why KAC generates such a message to the client.
Image

step
Posts: 7
Joined: Sat Sep 25, 2010 12:19 pm

Re: KAC is not taking actions in cvars added with kac_addcva

Post by step » Wed Nov 03, 2010 6:54 am

I see. But wouldn't be more useful for the client if the messages was something like "the value for cvar should be between 20 and 30"?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest