KAC 2.0 Steam ID + IP?

Make suggestions about futures features here.
Post Reply
LiTe
Posts: 22
Joined: Tue Jul 15, 2008 6:47 pm

KAC 2.0 Steam ID + IP?

Post by LiTe » Sun Nov 16, 2008 3:19 pm

I would like to ask as a suggestion, if ban by STEAM ID and IP could be added, keep in mind I am not asking for IP ban only but STEAM ID as well. Kigen, if you can't implement this in 2.0, can you show me what to change in KAC 1.1.6 that will allow ban by STEAM ID and IP?

It would mean a lot. I am trying to track where the majority of the cheaters come from by IP, then most likely ban that area.
Image

User avatar
Kigen
Site Admin
Posts: 1495
Joined: Sat Jun 07, 2008 11:08 am
Location: Right behind you....
Contact:

Re: KAC 2.0 Steam ID + IP?

Post by Kigen » Mon Nov 17, 2008 4:59 am

Well, most internet users have dynamic IPs or could easily change their IP if they want (cable users). So I often find that banning by IP will end up banning some innocent user down the road.

But I'll think about it.
Image

LiTe
Posts: 22
Joined: Tue Jul 15, 2008 6:47 pm

Re: KAC 2.0 Steam ID + IP?

Post by LiTe » Mon Nov 17, 2008 9:23 pm

I know all about the dynamic IP, but can easily delete the banned_ip.cfg config, but it would help to find out what country they are comming from, I remember on an old server I used to admin we had to ban the entire country of brazil to stop a large cheater influx. It worked extremely well. Same thing could be done by banning specific areas.
Image

Jason Argo
Posts: 7
Joined: Tue Jun 10, 2008 9:17 pm
Location: Sydney, Australia

Re: KAC 2.0 Steam ID + IP?

Post by Jason Argo » Tue Nov 18, 2008 6:14 pm

LiTe wrote:I know all about the dynamic IP, but can easily delete the banned_ip.cfg config, but it would help to find out what country they are comming from, I remember on an old server I used to admin we had to ban the entire country of brazil to stop a large cheater influx. It worked extremely well. Same thing could be done by banning specific areas.
Use this SourceMod plugin: country filter, it's great I use it to block all countries except Australia and New Zealand. On this page you will see a link to download the latest Geo IP database: http://www.maxmind.com/app/geolitecountry, it's free and 99.5% accurate. Another thing when configuring make sure to add country prefixes in uppercase or it won't work.

LiTe
Posts: 22
Joined: Tue Jul 15, 2008 6:47 pm

Re: KAC 2.0 Steam ID + IP?

Post by LiTe » Thu Nov 20, 2008 11:57 pm

It will be a cold day in hell before I use SourceMod, I hated it. Mani provided with everything I needed and more in one package. SourceMod made me look for plugins and half of them put their own ads and etc up.

Nah, I am supporting KAC v2.0, if KAC uses SourceMod thats the only plugin I will use.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests