KAC with SourceBans

Discuss things relating to this site or the community at large here.
Mysteria
Posts: 7
Joined: Sat Jul 31, 2010 5:51 am

KAC with SourceBans

Post by Mysteria » Sun Aug 01, 2010 12:34 am

Hello, I am using KAC 1.1.9 and I installed SourceBans yesterday.
The problem is in website banlist, because KAC´s bans are interpreted as Admin Deleted.
I don´t know where is problem, because others banlists have KAC´s bans interpreted as CONSOLE.
I want to try add KAC as admin is SourceBans, but I don´t know KAC Steam ID :(
Any advice or sulution for my problem?
Thank you,
Mysteria

PS: Sorry for my bad English :)

coach
Posts: 87
Joined: Fri Jul 31, 2009 5:46 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia
Contact:

Re: KAC with SourceBans

Post by coach » Sun Aug 01, 2010 2:39 am

I use both KAC & Sourcebans & have no problems.

Update to the latest version of KAC & I would say that your problem will be fixed.

Mysteria
Posts: 7
Joined: Sat Jul 31, 2010 5:51 am

Re: KAC with SourceBans

Post by Mysteria » Sun Aug 01, 2010 4:21 am

I think, that problem is Sourcebans doesn´t detected KAC on server :(

What should I install first? SourceBans or KAC?

coach
Posts: 87
Joined: Fri Jul 31, 2009 5:46 am
Location: Melbourne, Victoria, Australia
Contact:

Re: KAC with SourceBans

Post by coach » Sun Aug 01, 2010 7:30 am

It should not matter which is first. Just update KAC.

Mysteria
Posts: 7
Joined: Sat Jul 31, 2010 5:51 am

Re: KAC with SourceBans

Post by Mysteria » Sun Aug 01, 2010 12:04 pm

OK, I update on newest version, but KAC´s BANS´s are still interpreted as Admin Delete :)
But, I know, that KAC has got own IP address in MySQL database, but SourceBans can´t add admin on IP address :(

User avatar
asherkin
Posts: 75
Joined: Fri Jul 31, 2009 6:42 pm
Contact:

Re: KAC with SourceBans

Post by asherkin » Sun Aug 01, 2010 3:46 pm

Your SB database is missing the entry for CONSOLE, which is used for Bans from RCon / The server console / or SM plugins.
KAC is the latter, so it uses admin index 0 in the SB database (CONSOLE).

My advice, re-install SourceBans, you screwed something up.

Mysteria
Posts: 7
Joined: Sat Jul 31, 2010 5:51 am

Re: KAC with SourceBans

Post by Mysteria » Sun Aug 01, 2010 10:30 pm

Reinstall? :( SourceBans was sucessfully instaled without any errors :(
I think, that it will be opportunity add KAC as admin manually to MySQl database as admin. Is it possible?

Mysteria
Posts: 7
Joined: Sat Jul 31, 2010 5:51 am

Re: KAC with SourceBans

Post by Mysteria » Tue Aug 03, 2010 12:02 am

OK, I reainstall SourceBans, but problem still continues :(

User avatar
Kigen
Site Admin
Posts: 1495
Joined: Sat Jun 07, 2008 11:08 am
Location: Right behind you....
Contact:

Re: KAC with SourceBans

Post by Kigen » Tue Aug 03, 2010 2:12 am

Update KAC to 1.2.

KACSM/1.2/kigen-ac-pub.smx
Image

Mysteria
Posts: 7
Joined: Sat Jul 31, 2010 5:51 am

Re: KAC with SourceBans

Post by Mysteria » Tue Aug 03, 2010 1:06 pm

I have got KAC 1.2 now, but proglem isn´t fixed :(

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest